Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟ 64%!

 

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ IN.GR

Σύμφωνα με εθελοντική ψηφοφορία που διεξάγεται ανάμεσα στους αναγνώστες του in.gr, ενός ιστότοπου που ανήκει στο συγκρότημα Λαμπράκη και κάθε άλλο παρά κινείται σε αριστερές ατραπούς, αναδεικνύεται ένα εύρημα το οποίο συνιστά μείζονα «έκπληξη» όχι μόνο για τους κύκλους του κατεστημένου αλλά και δυνάμεις της Αριστεράς, όπως ο ΣΥΝ αλλά και το ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα, το in.gr θέτει τα παρακάτω ερωτήματα στους αναγνώστες του, με τα εξής ποσοστά απαντήσεων κάθε μια:

1) Να υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση : 30,4 % (9.044)

2) Να κηρύξει η χώρα στάση πληρωμών : 63,36% (18.847)

3) Δεν ξέρω/ δεν απαντώ: 6,24% (1857)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.