Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΛΑΟΣ - ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΥΡΙΟ, 6-2-2012

ΑΘΗΝΑ 5/2/2012

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ του ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ – ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΤΡΟΪΚΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΛΑΟΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΥΡΙΟ (6-2-2012)  ΣΤΙΣ18:00 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ & ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, να ενώσουν τη φωνή τους μαζί του. Να ακουστεί δυνατά το λαϊκό ΟΧΙ στους εκβιασμούς και στα μνημόνια της εξαθλίωσης και της χρεοκοπίας που φέρνουν μαζί τα κόμματα της πλουτοκρατίας και η ευρωλυκοσυμμαχία τους. Κάτω η κυβέρνηση τους.

Όλοι αύριο Δευτέρα 6 Φλεβάρη στις 18:00 στην Αθήνα, στην Ομόνοια και στη Θεσσαλονίκη, στο Άγαλμα του Βενιζέλου.

Είναι ώρα λαϊκής δράσης, συσπείρωσης και αγώνα. Ώρα λαϊκής αντεπίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.