Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Σταθερά 5ο κόμμα το ΠΑΣΟΚ στην νέα δημοσκόπηση V-PRC για το περιοδικό Επίκαιρα στις 15.02.12

 

Τις μεταβολές που σημειώνονται στο πολιτικό σκηνικό μετά την ψήφιση του PSI και της Δανειακής καταγράφονται στην έρευνα Φεβρουαρίου της VPRC για το περιοδικό Επίκαιρα

Τα αποτελέσματα της προηγούμενης δημοσκόπησης της ίδιας εταιρείας για τον Ιανουάριο ήταν:

NΔ 30,5%,

ΔΗΜ.ΑΡ 13%,

ΚΚΕ 12,5%,

ΣΥΡΙΖΑ 12,5%,

ΠΑΣΟΚ 12%,

ΛΑΟΣ 6%,

Οικολόγοι Πράσινοι 3%

Πρώτα συμπεράσματα

- Η ΝΔ προηγείται σταθερά με μεγάλη διαφορά, αλλά παρουσιάζει πτώση κατά 3%, αποτέλεσμα της δυσαρέσκειας για την στάση της στη Δανειακή.

- Το ΠΑΣΟΚ σταθεροποιείται στην πέμπτη θέση των προτιμήσεων, με ποσοστό 11%.

- Μεγάλη πτώση του ΛΑΟΣ. Το 4,5% του Φεβρουαρίου, αν δεν ανακοπεί η πτώση, θα βρεθεί κοντά στο 3% με 3,5% τις επόμενες εβδομάδες και πιθανόν να θέσει σε κίνδυνο την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του κόμματος.

- Το άθροισμα της Αριστεράς την φέρνει μακράν πρώτη

- Σχετική δημοσκοπική ανάκαμψη των Οικολόγων Πράσινων (3,5%)

- Η ΔΗΣΥ της Ντ. Μπακογιάννη σταθερά εκτός Βουλής

- Σταθεροποίηση των εκλογικών ποσοστών της Χρυσής Αυγής κοντά στο όριο του 3%.

- Καταδίκη της κυβέρνησης από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.