Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

"Μακάρι να πάρει 40% η Αριστερά "

 

Μια αμφίσημη τοποθέτηση έκανε σε πηγαδάκι δημοσιογράφων ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, λίγο μετά την αποστροφή Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, πως η...

πολυδιασπασμένη Αριστερά παρουσιάζει εφήμερη άνοδο, που αγγίζει το 45%. «Μην φοβάστε την Αριστερά, μακάρι να πάει 40%, θα αυξηθεί και η διαπραγματευτική ισχύς της χώρας. Θα πάμε, δηλαδή, σε λογικές φόβου του κομμουνισμού; Η Κύπρος τι έπαθε δηλαδή με το Χριστόφια;», δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης .
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και το σχόλιό του για την κομματική πειθαρχία: «Από τη στιγμή που ετέθη θέμα κομματικής πειθαρχίας, ο κάθε βουλευτής οφείλει να πειθαρχήσει. Αν πας τώρα συγκροτημένα ως ομάδα, είναι άλλο πράγμα», σχολίασε.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.