Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Δηλώσεις Α. Παπαρήγα, Α. Τσίπρα (3 Βίντεο)

Τα τρία βίντεο που παραθέτουμε περιλαμβάνουν τις σημερινές δηλώσεις της Αλέκας Παπαρήγα, του Αλέξη Τσίπρα καθώς και την απάντηση που έδωσε στην βουλή ο βουλευτής του ΚΚΕ, Ν. Καραθανασόπουλος στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ που ζήτησε από τον κόσμο να υπομένει μοιρολατρικά την εξαθλίωση του. «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» είναι η απάντηση που πρέπει να δώσει ο λαός σ’ αυτούς που τον οδηγούν στην εξαθλίωση τόνισε ο βουλευτής το ΚΚΕ.
Απ’ την πλευρά της η γ.γ του ΚΚΕ κάλεσε τους εργαζόμενους και κυρίως τους ανέργους, να ξεσηκωθούν ώστε να μην περάσει το νέο πακέτο μέτρων. «Εάν ο λαός «θέλει να γλιτώσει από την τρόικα, πρέπει να παλέψει για την αποδέσμευση της Ελλάδας από την ΕΕ», τόνισε, συμπληρώνοντας ανάμεσα στα άλλα «Ο λαός πρέπει να μην αισθάνεται θύμα. Πρέπει να γίνει ο θύτης, να μετατρέψει σε θύματα τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ το ΛΑΟΣ, όλοι αυτοί πρέπει να πληρώσουν ακριβά».
Οξύτατη ήταν και η τοποθέτηση του προέδρου του Σύριζα: «Μια ηγεσία πολιτικών νάνων υπογράφει την υποδούλωση της χώρας στις τράπεζες, στον άγριο καπιταλισμό και στον οικονομικό σωβινισμό της κ. Μέρκελ… Αυτό το έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού, αυτό το έγκλημα σε βάρος του τόπου δεν πρέπει να αφήσουμε να ολοκληρωθεί. Το πακέτο της χρεοκοπίας δεν θα περάσει… Τώρα είναι η ώρα του λαού. Τώρα είναι η ώρα της πατριωτικής και δημοκρατικής ενότητας όλων. Είναι η ώρα να πάρει ο λαός στα χέρια του το θέμα της κοινωνικής συνοχής και της δημοκρατίας» υπογράμμισε ανάμεσα στα άλλα ο Α. Τσίπρας.

Από το Βαθύ κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.