Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Θ. Παφίλης 23/2 (Βίντεο)

Την παρέμβαση που έκανε σήμερα, στην βουλή, ο βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε.
Ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε στην τελευταία συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση με τους ξένους δανειστές-τοκογλύφους και εκτίμησε ότι και όσα συμφωνήθηκαν για το PSI «γίνεται χρεοκοπία μεγαλύτερη και ανεξέλεγκτη του ελληνικού λαού». Τον ισχυρισμό του τον τεκμηρίωσε αναλυτικά με καταλυτικό συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση δίνει πάλι προνόμια στο μεγάλο κεφάλαιο ενώ ταυτόχρονα «δημιουργείται ένα σεληνιακό τοπίο εργατικών σχέσεων» με μισθούς 300-400 ευρώ για να απαξιωθεί τελείως η εργατική δύναμη ώστε οι κεφαλαιοκράτες να βγάζουν τεράστια κέρδη.
«Σώζεται τα μονοπώλια τους καπιταλιστικούς ομίλους και καταστρέφεται κυριολεκτικά τον ελληνικό λαό» ήταν η κατακλείδα της ομιλίας του βουλευτή του ΚΚΕ ο οποίος τις εκτιμήσεις του τις απέδωσε στο «σάπισμα του καπιταλισμού».

από το βαθύ κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.