Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΒΑΛΑΣ – 22-02-2012

 

Εκ μέρους της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας για την υποδοχή που επιφύλαξαν στον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και στην ανεξάρτητη βουλευτή Σοφία Σακοράφα που συνεργάζεται με το ΣΥΡΙΖΑ.

Η παρουσία τους στην συγκέντρωση στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας.

Κρατάμε την αγωνιστική διάθεση αυτού του κόσμου, την απαίτησή του για την ενότητα της Αριστεράς και την προτροπή του να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου ενωμένη η Αριστερά να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες τους.

Σ΄ αυτή την σημαντική μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ έγινε προσπάθεια να στραφεί η επικαιρότητα μακριά από την πολιτική μας πρόταση.

Πρώτα από τον κύριο Τιάκα ο οποίος αρνήθηκε να δώσει την αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καβάλας όχι στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά στους εργαζόμενους της Εργατικής Εστίας προκειμένου να γίνει η συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα. Η άρνηση του προφανώς έχει να κάνει με το γεγονός ότι χρησιμοποιείται μέρα νύχτα από τον κ. Τιάκα προκειμένου να οργανώσει τους αγώνες των εργαζομένων ενάντια στην πολιτική που τους εξαφανίζει. Άξιος ο μισθός του. Άξια και η σύνταξή του.

Ο κ. Δήμαρχος θεωρώντας εισβολείς τους πολίτες που αγωνίζονται ενάντια στα χαράτσια και την φτωχοποίηση τους, ζήτησε από τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ να τους καταδικάσει και με την επίσκεψή του να επιβραβεύσει αυτόν που το προηγούμενο βράδυ με τις δυνάμεις καταστολής κατέλυσε κάθε έννοια λογικής και δημοκρατίας.

Η επιλογή του κ. δημάρχου να είναι απέναντι στην κοινωνία και στους συμπολίτες του που δοκιμάζονται δεν κρύβεται από τα επικοινωνιακά φτηνά τεχνάσματα που χρησιμοποιεί ούτε η αήθης συκοφαντική επίθεση στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ ξορκίζει τις δικές του φασιστικής έμπνευσης ενέργειες.

Αυτά τα θλιβερά γεγονότα ήταν αδύνατο να επισκιάσουν την πραγματική είδηση της χτεσινής μέρας. Ότι η κοινωνία προσβλέπει στην Αριστερά που με ενωτικούς αγώνες μαζί με όλη την κοινωνία θα ανατρέψει τις πολιτικές που μας εξαθλιώνουν και ξεπουλάνε τη χώρα μας..

Σ’ αυτούς τους αγώνες θα είμαστε παρόντες.

Καβάλα, 22-2-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.