Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

Γενική απεργία στην Ισπανία στις 19 Φεβρουαρίου

 

Τα δύο κύρια συνδικάτα της Ισπανίας UGT και CCOO κάλεσαν σήμερα σε γενική κινητοποίηση και πραγματοποίηση διαδηλώσεων σε ολόκληρη τη χώρα στις 19 Φεβρουαρίου κατά της εργασιακής μεταρρύθμισης, η οποία μάλλον «θα
καταστρέψει θέσεις εργασίας», σύμφωνα με τα ίδια, παρά θα δημιουργήσει νέες. «Στις 19 Φεβρουαρίου θέλουμε οι δρόμοι της Ισπανίας να είναι γεμάτοι θόρυβο και διαδηλώσεις κατά της εργασιακής μεταρρύθμισης», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του CCOO, Ιγνάθιο Φερνάντεθ Τόξο, σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον πρόεδρο του UGT Κάντιδο Μέντεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.