Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Κόντρα Βενιζέλου – Παφίλη στη Βουλή, πλειοψηφία 180 βουλευτών ζητάει το ΚΚΕ

 

Κόντρα Βενιζέλου – Παφίλη στη Βουλή, πλειοψηφία 180 βουλευτών ζητάει το ΚΚΕ

Με την έναρξη συνεδρίασης της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θ.Παφίλης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο Μνημόνιο. Ο κ. Παφίλης χαρακτήρισε εγκληματικό το νέο Μνημόνιο και ζήτησε παραίτηση της κυβέρνησης και εκλογές προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ανταπαντώντας ο ο κ. Βενιζέλος είπε: »Στο λαό θα πάμε, αλλά να πούμε την αλήθεια και όχι να λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Αν δεν ψηφιστεί το Μνημόνιο η χώρα χρεοκοπεί. Αυτή είναι η αλήθεια«.

Κλείνοντας ο κ. Παφίλης γνωστοποίησε ότι το ΚΚΕ θα ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία αλλά και πλειοψηφία 180 βουλευτών κάτι πάντως που δεν δέχεται η κυβέρνηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.