Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Απεργιακές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ (10-2-2012)

Μεγάλες κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν σε ολόκληρη την Ελλάδα από το ΠΑΜΕ, κατα την διάρκεια της πρώτης μέρας της 48ωρης απεργίας. Σας παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες και βίντεο απο διάφορες πόλεις της χώρας.

Αθήνα

Πάτρα

Βόλος

Τρίπολη

Ηράκλειο

Πτολεμαΐδα

Άργος

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος10/2/12, 9:11 μ.μ.

    Απάνω τους,ήρθε η δική μας ώρα,το ΠΑΜΕ παλευει πραγματικά σε ένα άλλο ανώτερο πλαίσιο από αυτό της ΓΣΣΕ,για αυτό και αγωνιζόμαστε μαζί του!
    Λάμπρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.