Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

VIDEO- Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΤΖΕΤΑΚΙ, ΤΗΣ TRASTIC ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ "Κ. ΜΠΑΛΛΗΣ"

 

Δείτε  βίντεο από την χτεσινή περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ σε τρεις βιομηχανίες της Θεσσαλονίκης που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι. Δείτε την αγωνία των εργατών για το μέλλον τους, τους φόβους τους ότι η εργοδοσία πάλι με τη βοήθεια του κράτους θα κατορθώσει να ξεφύγει των υποχρεώσεών της. Δείτε τις καταγγελίες που κάνουν για τον Πετζετάκι, τον Λαυρεντιάδη και... τον ικανότατο στο κλείσιμο εταιριών δικηγόρο της ΤRASTIC.
Δείτε τους φόβους που εκφράζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λ. Αμανατίδου για το σχέδιο που εξυφαίνεται και που στόχο έχει την δημιουργία ειδικής ζώνης οικονομικού ελέγχου στην περιοχή. Δείτε την άποψη του βουλευτή Τ. Κουράκη που ορθώς τονίζει ότι το όλο πρόβλημα είναι πολιτικό και η λύση άκρως πολιτική.
Δείτε την καταγγελία των εργαζομένων της TRASTIC ότι ακόμα διακινούνται προϊόντα αμιάντου και ότι μεγάλες ποσότητες είναι θαμμένες με πρόχειρο τρόπο στο γήπεδο του εργοστασίου.
Τέλος, δείτε τι είπε η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, μέλος της διοίκησης του Ε.Κ Θεσσαλονίκης για το σκάνδαλο Λαυρεντιάδη και τον Βενιζέλο.
Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν εκτός των δυο βουλευτών και της Δ. Χαραλαμπίδου, ο γραμματέας του ΣΥΝ Θεσσαλονίκης Ν. Σαμανίδης, ο Ν. Φωτίου μέλος της ΚΕ ΣΥΝ, ο Π. Φραγκίδης μέλος του ΔΣ της ΕΔΟΘ, ο Μ. Οικονόμου μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, ο Λευτ. Κιοσέογλου, μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Μετάλλου και συνδικαλιτής της Αυτόνομης Παρέμβασης και βέβαια οι συνεργάτες των δυο βουλευτών. Την περιοδεία κάλυψαν δημοσιογραφικά τα ΧΡΟΝΙΚΑ και το alterthess με την συνάδελφο Σταυρούλα Πουλημένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.