Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Όμιλος RTL: Αποχωρεί από τον Αlpha

 

Την αποχώρησή του από την ελληνική τηλεοπτική αγορά ανακοίνωσε χθες και επισήμως ο όμιλος RTL, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα της «Ν».

Οπως γνωστοποίησε θα πουλήσει το μερίδιο ύψους 70%, που ελέγχει στην Alpha Media Group, στον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος έχει ήδη συμμετοχή 30% στην εταιρεία. Oι οικονομικοί όροι δεν ανακοινώθηκαν, ενώ η συμφωνία υπόκειται στην έγκριση της Ελληνικής Επιτροπής Ανταγωνισμού

«Δεδομένης της συνεχιζόμενης κρίσης στην Ελλάδα αποφασίσαμε εν τέλει την έξοδό μας από την αγορά» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του RTL, Γκέρχαρντ Τσάιλερ. «Μαζί με τους εργαζομένους του Alpha καταφέραμε να αυξήσουμε το μερίδιο τηλεθέασης του σταθμού και να μειώσουμε ταυτόχρονα το κόστος του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.