Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

«Έγκλημα όπως το PSI» το νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά, λέει η Αλέκα Παπαρήγα

 

Έγκλημα ανάλογο με αυτό της νέας δανειακής σύμβασης και του PSI χαρακτήρισε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα το νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά. Η ίδια κάλεσε σε συναγερμό γονείς, εκπαιδευτικούς, δικαστικούς λειτουργούς και Δικαιοσύνη να παρέμβουν πριν το κακό μετατραπεί σε ψήφο πλειοψηφίας στη Βουλή.
Το εν λόγω νομοσχέδιο, όπως επισήμανε, νομιμοποιεί και ωραιοποιεί τη χρήση, ακόμη και το κέρασμα ναρκωτικών, στηρίζει το ζήτημα στο ατομικό δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να κακοποιεί και να προσβάλλει το σώμα του.
Ενάντια στο νομοσχέδιο θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο της ΚΝΕ, την προσεχή Πέμπτη στις 18:00 στο κέντρο της Αθήνας, ανακοίνωσε ο Γιάννης Γκιόκας, εισηγητής των θέσεων του ΚΚΕ για το νομοσχέδιο στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.