Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Α. Τσίπρας: "Μαϊμού" η διαπραγμάτευση για το PSI

 

Για «μαϊμού διαπραγμάτευση» έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις για το PSI, ενώ χαρακτήρισε αντιδημοκρατική εκτροπή μια πιθανή νομοθετική ρύθμιση για μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα.
«Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση ανάμεσα στην Ελλάδα, στον πρωθυπουργό, στην κυβέρνηση και στους πιστωτές και στους εταίρους. Όλοι κάθονται στην ίδια πλευρά του τραπεζιού» τόνισε και πρόσθεσε ότι «απλά οι πιστωτές και οι εταίροι ανακοινώνουν τις αποφάσεις τους και ο πρωθυπουργός γίνεται κομιστής τους, μεταφέροντας σκληρά εκβιαστικά διλήμματα στον ελληνικό λαό».
Σχετικά με τη συζητούμενη μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα, ο κ. Τσίπρας είπε ότι αν ισχύσουν όσα έχουν διαρρεύσει στον Τύπο «περί ενός νέου εκβιασμού για πράξη νομοθετικού περιεχομένου, αν δεν γίνουν αποδεκτά τα αιτήματα για μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε μια πρώτου μεγέθους αντιδημοκρατική εκτροπή».

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.