Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Προ ημερησίας για PSI ζητά ο Τσίπρας

 

 

Tsipras-Alexis-VouliΤη διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για το PSI, τη νέα δανειακή σύμβαση και τα νέα επώδυνα μέτρα που θα δεσμευθεί να λάβει η κυβέρνηση, ζητά με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ο Αλέξης Τσίπρας. Στην επιστολή του προς τον Φ. Πετσάλνικο, υπογραμμίζει ότι ζητά τη διεξαγωγή της συζήτησης, επειδή, δεν είναι δυνατόν η Βουλή να βρεθεί ακόμα μία φορά προ τετελεσμένων γεγονότων και δεν είναι δυνατόν, όπως προσθέτει, να γίνονται συζητήσεις κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς ενημέρωση των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.