Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

O mister κωλοτούμπας και η… χαμένη σοβαρότητα

 

O mister κωλοτούμπας και η… χαμένη σοβαρότητα

Με λεονταρισμούς του τύπου θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση Παπαδήμου – λες και δεν ξέρει ο λαός ότι έκανε τα πάντα για να πάρει κάνα υπουργείο - ο Καρατζαφέρης προσπαθεί να κρατηθεί στον αφρό της επικαιρότητας. Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5 ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζήτησε συνεννόηση των τριών πολιτικών αρχηγών, υπό τον πρωθυπουργό, για όλα τα ζητήματα της διαπραγμάτευσης που αφορούν τη νέα δανειακή σύμβαση, προκειμένου τα τρία κόμματα να εμφανιστούν «μονομπλόκ απέναντι στην τρόικα».
Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Σαφώς και θα αποχωρήσω, αν δεν σοβαρευτούν» και εξήγησε τη στάση του λέγοντας ότι είναι στάση ευθύνης (;;;), καθώς θέλει να πιέσει τους δύο άλλους πολιτικούς αρχηγούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.