Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

Υπέροχες φωτογραφίες της NASA από το διάστημα

Υπέροχες φωτογραφίες της NASA από το διάστημα [PICS]Το διαστημικό λεωφορείο "Discovery" απέστειλε στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό υπέροχες εικόνες που τραβήχθηκαν από αστροναύτες που έκαναν την βόλτα τους στο διάστημα. Σας προσφέρουμε τις πιο συναρπαστικές εικόνες απότους διαστημικούς περιπάτους που έκαναν. κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους αποστολής!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.