Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

Τι είναι χειρότερο ο δωσίλογος ή ο κωλοτούμπας...;Mα φυσικά ο δωσίλογος κωλοτούμπας...

Ο κύριος Σαμαράς προ ημερών δήλωσε ότι δεν γίνεται δωσίλογος για το θέμα των εκλογών...Μετά τη συνάντηση με τον εντολοδόχο Πρωθυπουργό έβαλε λίγο νερό στο κρασί του..Έγινε λίγο δωσίλογος...Τώρα το μετέθεσε λιγάκι, για πρίν το Πάσχα...Να δείτε που και τότε θα κάνει μια "κωλοτουμπίτσα" και θα μεταθέσει το χρόνο των Εκλογών...Αρκεί να κυβερνάει ο Τραπεζίτης...Για να ικανοποιείται το εγχώριο και Διεθνές κεφάλαιο...

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.