Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

FOREIGN POLICY: Ο Παπανδρέου Νέρωνας της Ευρώπης

Με ένα εξώφυλλο ''φωτιά'' κυκλοφορεί το διμηνιαίο περιοδικό Foreign Policy, αφού δείχνει τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να βάζει φωτιά σε ένα σπίτι, από το οποίο βγαίνουν έντρομοι οι ηγέτες των μεγαλύτερων οικονομιών της Ευρώπης.
Συγκεκριμένα, το τεύχος του Foreign Policy έχει ως κεντρικό αφιέρωμα την παγκόσμια οικονομία και προτείνει 13 τρόπους για να ξεπεραστεί η κρίση. Στο εξώφυλλο του περιοδικού όμως, δεσπόζουν οι φιγούρες του Νικολά Σαρκοζί, του Μπαρόζο, της Άνγκελα Μέρκελ, της Κριστίν Λαγκάρντ και του Μπαράκ Ομπάμα.
Όλοι αυτοί φαίνονται να πετάγονται έξω από ένα φλεγόμενο σπίτι -που παροιμοιάζει την παγκόσμια οικονομία- ενώ έξω από αυτό βρίσκεται ο ...Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός ως άλλος Νέρωνας φαίνεται να κρατά ένα σπίρτο στο ένα χέρι και το αγαπημένο του iPad στο άλλο, υπονοώντας προφανώς ότι βάζει φωτιά στο παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα...
''Τhe New Daily Mail''
Newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.