Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Υπό κατάληψη το Flash από «αλληλέγγυους του Eπαναστατικού Aγώνα»

 

Υπό κατάληψη τελεί ο ραδιοφωνικός σταθμός Flash, από μέλη της ομάδας «αλληλέγγυοι του επαναστατικού αγώνα».

25 μέλη της οργάνωσης μπήκαν μέσα στο κτήριο, απαίτησαν να ακουστεί τον αέρα ένα cd συνολικής διάρκειας 1.30 ώρας με επιστολές συλληφθέντων και κατηγορουμένων για τη συμμετοχή τους στον Επαναστατικό Αγώνα. Αυτή τη στιγμή έχουν συγκεντρωθεί σε μία αίθουσα του ραδιοφωνικού σταθμού και προσπαθούν να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

«Στο ισόγειο αστυνομικοί της ομάδας Διας και στο στούντιο κατάληψη «αλληλέγγυοι του επαναστατικού αγώνα»» έγραψε στο twitter του και ο Σπύρος Χαριτάτος στου οποίου την ραδιοφωνική εκπομπή εισέβαλαν τα μέλη της οργάνωσης.

Η οργάνωση δηλώνει παρούσα με επιστολές που ποντάρουν στα λαϊκά ερίσματα. Κάνουν λόγο για ατιμωρησία, για πολιτικά τζάκια και πλουτισμό, αναφερόμενοι σε πολιτικές και επιχειρηματικές οικογένειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.