Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Κίνα: Ακυρώσεις πτήσεων λόγω ατμοσφαιρικής ρύπανσης

 

Λόγω της υψηλής ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο Πεκίνο, η οποία είναι σε επίπεδα ρεκόρ και δεν μπορεί να μετρηθεί, τουλάχιστον 150 πτήσεις ακυρώθηκαν ή άλλαξαν ώρα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του διεθνούς αεροδρομίου στο Πεκίνο, του δεύτερου πολυσύχναστου στον κόσμο, συνολικά 155 πτήσεις ακυρώθηκαν ή θα πραγματοποιηθούν με καθυστέρηση.
Η αμερικανική πρεσβεία στο Πεκίνο, που μετρά με ανεξάρτητο τρόπο την ποιότητα του αέρα στην κινεζική πρωτεύουσα, ανακοίνωσε πως η ρύπανση ξεπέρασε το επίπεδο «επικίνδυνη» και βρίσκεται στο χειρότερο επίπεδο που έχει καταγραφεί ποτέ.
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ανακοίνωσε από την πλευρά της πως το νέφος στην πρωτεύουσα έχει μειώσει την ορατότητα στα 200 μέτρα σε ορισμένες συνοικίες.
Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.