Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Σε εκλογική συνεργασία προχωρούν Δημοκρατική Αριστερά ( Κουβέλης )και Ελεύθεροι Πολίτες ( Οικονόμου )

 

O ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής (Ελεύθεροι Πολίτες), Βασίλης Οικονόμου

Την «εκλογική και πολιτική συνεργασία των δυνάμεων της Δημοκρατικής Αριστεράς και του σοσιαλιστικού χώρου» αναμένεται να ανακοινώσουν τη Δευτέρα, σε κοινή συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης και ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος εκπροσωπεί την κίνηση «Ελεύθεροι Πολίτες».

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος28/1/12, 9:46 μ.μ.

    Ο Κουβέλης ψώνισε από σβέρκο παίρνοντας μαζί του τον Οικονόμου.
    ´αν θέλει να παίξει κάποιο ρόλο στη διακυβέρνηση της χώρας, θα πρέπει πρώτα να εξαιτάσει ´αν ο κύριος αυτός έχει τα προσόντα να γίνει κλητήρας στο γραφείο του.
    Όυτε γιατρό δεν κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.