Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Δυτική Μακεδονία: Διήμερη επίσκεψη της Αλέκας Παπαρήγα σε Κοζάνη και Πτολεμαίδα

Περιοδεία στην Περιφερειακή ενότητα Κοζάνης πρόκειται να πραγματοποιήσει στις 8 και 9 Φεβρουαρίου η γενική γραμματέας του Κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος Αλέκα Παπαρήγα. Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Παπαρήγα θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Αίθουσα τέχνης στην Κοζάνη ενώ έχει προγραμματιστεί και επίσκεψη της στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Πτολεμαΐδας.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη Μαίρη Κεσκιλίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.