Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

Τσίπρας: «Πρωθυπουργός που δεν έχει εκλεγεί είναι δοτός!»

 

Τσίπρας: «Πρωθυπουργός που δεν έχει εκλεγεί είναι δοτός!»

Δριμεία επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και της τρόικας εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι η διαδικασία του PSI είναι μια υπονομευμένη διαδικασία καθώς η χώρα συναλλάσσεται με τοκογλύφους. Τόνισε ότι όσα χρήματα πάρει η χώρα θα πάνε κατευθείαν στην τσέπη των πιστωτών μας και πρότεινε την τριετή αναστολή πληρωμών έτσι ώστε να εξοικονομηθούν 50 δισ. ευρώ.

Παράλληλα επιτέθηκε στην κυβέρνηση καθώς «δεν βάζει κόκκινες γραμμές στις διαπραγματεύσεις» ενώ επιτέθηκε και στον πρωθυπουργό αναφέροντας ότι «πρωθυπουργός που δεν έχει εκλεγεί είναι δοτός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.