Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

«Δεν μου αρέσει να με φωνάζουν "ομορφάντρα μου"»

«Δεν μου αρέσει να με φωνάζουν "ομορφάντρα μου"»
Άβολα με την τόση αναγνωρισιμότητα νιώθει ο Μανώλης Μαυροματάκης

Η τελευταία διαφήμιση εταιρείας κινητής τηλεφωνίας με τον πλανόδιο ψήστη που φτιάχνει σάντουιτς που ομορφαίνουν και δεν παχαίνουν, αναπαράγεται διαρκώς στο διαδίκτυο από δεκάδες χιλιάδες χρήστες, ενώ η ατάκα «ομορφάαααντρα μου», έχει μπει στο στόμα των περισσότερων Ελλήνων.
Ο ηθοποιός Μανώλης Μαυροματάκης μιλώντας στον «Τύπο της Κυριακής» αναφέρει πως η πρόταση ήταν δώρο για εκείνον καθώς τα χρήματα που έβγαλε από τη διαφήμιση ήταν όσα βγάζει δουλεύοντας επί μήνες στο θέατρο. Ωστόσο, δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει όλη αυτή την ξαφνική αναγνώριση από τον κόσμο. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μου αρέσει να περπατώ στο δρόμο και να μου φωνάζουν "ομορφάντρα μου"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.