Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

ΚΚΕ: Εκβιαστικό και θρασύ το δίλημμα μέτρα ή χρεοκοπία και δραχμή

ΚΚΕ, Εκβιαστικό και θρασύ το δίλημμα μέτρα ή χρεοκοπία και δραχμή

«Τα κόμματα της συγκυβέρνησης και η πλουτοκρατία επιχειρούν να μετατρέψουν τα δικά τους αδιέξοδα σε εκβιαστικά διλήμματα προς το λαό», απαντά σχολιάζοντας τοδίλημμα νέα μέτρα ή δραχμή και χρεοκοπία, σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.Υποστηρίζει ότι «ενώ η επιστροφή του λαού στη δεκαετία του ’50 αποτελεί στρατηγική τους επιλογή για να πληρώσουν οι εργαζόμενοι και οι αυτοαπασχολούμενοι όχι μόνο την κρίση αλλά και τη μελλοντική κερδοφορία των μονοπωλίων, έχουν το θράσος να απαιτούν από το λαό να δεχτεί την καταδίκη του προκειμένου να ματαιωθεί η δρομολογημένη ήδη χρεοκοπία που είναι αναπόφευκτη. Ζητούν απ’ το λαό να αυτοκτονήσει και να εγκλωβιστεί στο δίλημμα ευρώ ή δραχμή, όταν γνωρίζουν ότι το ευρώ κλυδωνίζεται από την κρίση και τις αντιθέσεις που μαστίζουν τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ, ότι η πλήρης χρεοκοπία της Ελλάδας δεν εξαρτάται από το λαό. Ακόμα επιχειρούν με αυτό τον τρόπο να συγκαλύψουν ότι διέξοδος για το λαό είναι η αποδέσμευση από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία που θα διαγράψει μονομερώς το χρέος».

Κατά το ΚΚΕ, «δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Απαιτείται τώρα χειραφέτηση των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων από τα κόμματα της πλουτοκρατίας και της ΕΕ, συμπόρευση με το ΚΚΕ, ώστε να διαμορφωθεί επειγόντως η μεγάλη λαϊκή συμμαχία με στόχο την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων και την αποδέσμευση από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς. Αυτός είναι ο δρόμος για τη λαϊκή ευημερία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.