Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΜΕΓΑΛΟΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ – SUPER MARKET!

Την τελευταία στιγμή της συζήτησης και της ψήφισης των άρθρων για το πολυνομοσχέδιο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης συνέβαλε για να αποτραπεί η ψήφιση φωτογραφικής διάταξης υπέρ ελάχιστων μεγαλοφαρμακοποιών, σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων τους.

Η συγκεκριμένη τροπολογία απελευθέρωνε στην ουσία το ωράριο των φαρμακείων, αφού έδινε τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε φαρμακοποιό με απλή αίτησή του να διατηρεί το φαρμακείο του ανοιχτό όσο και όσες ώρες αυτός επιθυμούσε.

Με την παρέμβασή του αυτή ο Παν. Λαφαζάνης συνέβαλε ώστε η ψήφιση μόνο αυτής της τροπολογίας να αναβληθεί για το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιμείνει μέχρι τέλους στην απόσυρση της ως άνω αυθαίρετης και πραξικοπηματικής τροπολογίας, η οποία κινδυνεύει να οδηγήσει στο κλείσιμο των φαρμακείων των μικρών και πολύ μικρών φαρμακοποιών, ενώ ανοίγει το δρόμο τέτοιου είδους αυθαίρετες ρυθμίσεις να ισχύσουν και για άλλους επαγγελματικούς εμπορικούς κλάδους.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/1/12, 1:42 μ.μ.

    pesta re lafazani trele deikse tous to dromo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/1/12, 2:40 μ.μ.

    lafazanis pio kke kai apo to kke me tin kali ennoia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.