Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

ΣΚΑ(ε)Ι από φιλανθρωπία...

thumbΕιρωνικά χαμόγελα, εκτός από νεύρα, προκαλεί η... νέα αποστολή βοηθείας που έχει αναλάβει ο ΣΚΑΪ.

Αφού, κατά καιρούς, έχει καθαρίσει γειτονιές και περιοχές, πήρε τα φτυάρια και φύτεψε δέντρα, μοίρασε ενεργειακές λάμπες και λαμπιόνια και έστησε γιορτινά πανηγύρια με κυνήγι δώρων, τώρα στηρίζει τα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Μητροπόλεων της Ελλάδας, καλώντας να βοηθήσουμε όλοι μας προσφέροντας τρόφιμα για τους 250.000 συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και υποστηρίζονται από τα συσσίτια της Εκκλησίας.

Με ολοσέλιδες καταχωρίσεις στην «Καθημερινή» διαφημίζει ο ΣΚΑΪ το φιλανθρωπικό έργο που έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας. Το γεγονός ότι η φιλανθρωπία χάνει την αξία της όταν δημοσιοποιείται, πόσω μάλλον όταν διαφημίζεται, είναι ψιλά γράμματα για το κανάλι του Φαλήρου, που χρόνια τώρα επενδύει στη φιλανθρωπία του πρωτοσέλιδου και της λεζάντας.

Ο σταθμός που υιοθέτησε και στήριξε την πολιτική του μνημονίου, που έχει αναποδογυρίσει και συντρίψει τις ζωές όλων των Ελλήνων – που πλέον είναι φτωχοί. Ακόμη και σε ελπίδα. Ο σταθμός που ανέλαβε εργολαβικά να «διαφωτίσει» τους ακροατές και τους τηλεθεατές του βγάζοντας καθημερινά τους... αρχαγγέλους του μνημονίου Μπάμπη και Άρη να κηρύττουν την «αλήθεια» του...

Και αφού... «φύτεψε» για τα καλά και τους εργαζομένους του η ιδιοκτησία του με μειώσεις μισθών, υπογραφές ατομικών συμβάσεων, μπόλικες απολύσεις και σπάσιμο κάθε απεργιακής κίνησης, είπε να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Με ένα προτρεπτικό συνθηματάκι και με μια σειρά από συνεργαζόμενα σούπερ-μάρκετ κάνει το κομμάτι του. Προσπαθώντας ο ΣΚΑΪ να δείξει στα μάτια όλων μας ότι μπορεί να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του κοινωνικού κράτους. Αφού πρώτα έβαλε για τα καλά το χέρι του στο ξεχαρβάλωμά του, τώρα σκά(ε)ι από φιλανθρωπία...

το ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.