Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2012

Νεκρός απο σφαίρα στο κεφάλι κυβερνήτης της Αργεντινής

Νεκρός από σφαίρα στο κεφάλι έπεσε λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου ο κυβερνήτης της επαρχίας Ρίο Νέγκρο της Αργεντινής. Το θλιβερό συμβάν μετέδωσε ο εκπρόσωπος του άτυχου κυβερνήτη, λέγοντας ότι ο 61χρονος Κάρλος Σορία σκοτώθηκε ενώ γιόρταζε τον ερχομό του 2012, στην πόλη....

Χενεράλ Ρόκα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το θάνατο του Σορία, ο οποίος ήταν μέλος του κυβερνώντος κόμματος της Αργεντινής.

trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.