Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Ομιλία αύριο Αλ. Τσίπρα και Παν. Κουρουμπλή στη Λάρισα

 

της Σφέτσα Δάφνη

Εκδηλώσεις σε γειτονιές της Αθήνας και της περιφέρειας οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της καμπάνιας του για την ανάδειξη της εναλλακτικής πρότασης της αριστεράς. Αύριο ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας θα μιλήσει στη Λάρισα και στο τέλος της εβδομάδας στη Ζάκυνθο.

Αναλυτικότερα, αύριο: ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας οργανώνει εκδήλωση - ομιλία με θέμα: "Μόνη λύση η αριστερά". Ομιλητές ο Αλ. Τσίπρας και ο ανεξάρτητος βουλευτής Παν. Κουρουμπλής. Θα χαιρετίσει η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη. Στις 8 μ.μ., στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Ο ΣΥΡΙΖΑ Βύρωνα οργανώνει εκδήλωση με θέμα: “Υπάρχει διέξοδος: Συνεργασία της αριστεράς για την εξουσία”. Ομιλητές η Σ. Σακοράφα (ανεξάρτητη βουλευτής), ο Γ. Δελαστίκ (δημοσιογράφος) και ο Π. Σκουρλέτης (Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ). Στις 6.30 μ.μ., στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Νέα Ελβετία”. Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου: ο ΣΥΡΙΖΑ Μεταμόρφωσης οργανώνει εκδήλωση με θέμα: “Η απάντηση της αριστεράς στην κρίση”. Ομιλητές: Π. Σκουρλέτης, Παν. Κουρουμπλής και Παν. Κοσμάς, Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ. Στις 7.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεταμόρφωσης (Γκινοσάτη και Πλαστήρα). Παρασκευή 20 Ιανουαρίου: ο Αλ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Ζάκυνθο.

Διημερίδα ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία

Εξάλλου την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει διημερίδα για την οικονομία: «Η καπιταλιστική κρίση και η απάντηση της αριστεράς», στη Νομική Σχολή Αθήνας (αμφιθέατρο Παπαρρηγοπούλου, Σόλωνος 57). Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή, 7 μ.μ.: «Κρίση χρέους και κρίση της Ευρωζώνης». Ομιλητές οι: Γιάννης Θεωνάς, Πάνος Κοσμάς, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Χρήστος Λάσκος. Συντονίζει η Αναστασία Ματσούκα.

Σάββατο, 11 π.μ.:
"Βασικές προϋποθέσεις για μια αριστερή πολιτική: αναδιανομή εισοδήματος, τραπεζικό σύστημα, νομικό πλέγμα των δανειακών συμβάσεων του Δημοσίου, φορολογικό σύστημα". Ομιλητές οι: Μαρία Καραμεσίνη, Ζώης Πεππές, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Νίκος Μπουζάνης. Συντονίζει ο Παύλος Κλαυδιανός. 5 μ.μ.: «Η συνολική εναλλακτική πρόταση της αριστεράς». Ομιλητές οι: Χρήστος Καραμάνος, Αντώνης Νταβανέλλος, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Νίκος Χουντής. Συντονίζει η Μαρία Φραγκάκη. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.