Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Τι… μεγαλώνει στους άνδρες όταν βλέπουν μία όμορφη γυναίκα;

 

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012, 08:43

Η απάντηση φαίνεται απλή όταν ακολουθεί την λογική. Όταν όμως ακολουθεί τις έρευνες των επιστημόνων τότε τα πράγματα διαφέρουν.
Έτσι λοιπόν, όταν ένας άνδρας αντικρίζει μία όμορφη γυναίκα, το όργανο του σώματος του που γίνεται μέχρι και...τρεις φορές μεγαλύτερο είναι... οι κόρες των ματιών του!
Αυτό ήταν το αποτέλεσμα από πειράματα που έγιναν με αντικείμενο τις κόρες των ματιών. Μην νομίζετε όμως ότι οι συγκεκριμένες πειραματικές έρευνες δεν έγιναν και σε γυναίκες. Πάλι, σε αυτήν την περίπτωση τα αποτελέσματα ήταν διαφορετικά από ότι θα περίμενε κανείς.
Οι κόρες των ματιών στις γυναίκες έφτασαν στην μέγιστη διαστολή όταν αντίκρισαν την φωτογραφία μιας μητέρας με το μωρό στην αγκαλιά της και σε δεύτερο λόγο στην θέα του γυμνού άνδρα.
Οι κόρες των ματιών των ομοφυλόφιλων ανδρών διαστάλθηκαν όταν είδαν φωτογραφία γυμνού άνδρα και κατά δεύτερο λόγο όταν αντίκρισαν φωτογραφία με την μητέρα να κρατάει αγκαλιά το μωρό της.
Επιμέλεια: Παύλος Διονυσόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.