Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Για τα σημερινά στη Χαλκίδα…

 

Συνέλαβαν σήμερα έξι πολίτες στη Χαλκίδα για «προσβολή του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας» και απειλούνται με αυτόφωρο. Το «έγκλημά» τους είναι ότι διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικότατα, παρουσία του κ.Παπούλια για την ανεργία, την φτώχεια, την μονόπλευρη λιτότητα και την ατιμωρησία των ισχυρών. Πρόκειται για μια κλιμάκωση του κρατικού αυταρχισμού που ανατροφοδοτεί την οργή του κόσμου. Στοιχειώδης σύνεση και επαφή με το κοινό αίσθημα, επιβάλλει στους κυβερνητικούς αρμοδίους και τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ζητήσουν την άμεση απελευθέρωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.