Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Πρωτοβουλίες για έξοδο από την κρίση συζητά η Ευρωπαϊκή Αριστερά

 

 

Οι αγωνιστικές και πολιτικές πρωτοβουλίες που θα λάβει το επόμενο διάστημα το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς βρίσκονται στο επίκεντρο των εργασιών της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΚΕΑ που συνεδριάζει σήμερα, στο Βερολίνο (Rosa-Luxemburg Stiftung). Στη γερμανική πρωτεύουσα έχει μεταβεί για να συμμετάσχει στις εργασίες ο πρόεδρος του ΣΥΝ και αντιπρόεδρος του ΚΕΑ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος θα εισηγηθεί, εκ μέρους του ΣΥΝ, προτάσεις για τη συγκρότηση ενός πανευρωπαϊκού μετώπου αντίστασης και εναλλακτική πρότασης διεξόδου από την κρίση. Επίσης, ο πρόεδρος, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Βερολίνο, θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στην Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου, ενώ τη Δευτέρα θα μιλήσει σε εκδήλωση της Die Linke.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα της επίσκεψης, εκτός από τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, περιλαμβάνει: Αύριο, στις 9 π.μ. κατάθεση στεφάνου στο “Μνημείο των Σοσιαλιστών», στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης τιμής για τους δολοφονηθέντες επαναστάτες Ρόζα Λούξεμπουργκ και Καρλ Λίμπκνεχτ. Στις 3 μ.μ., συμμετοχή στην Κεντρική Πολιτική και Πολιτιστική εκδήλωση που διοργανώνει η Die Linke στην πλατεία Ρόζα Λούξεμπουργκ. Στις 7 μ.μ. κεντρική ομιλία του Αλ. Τσίπρα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ελληνικής Κοινότητας Βερολίνου με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και οι εναλλακτικές προτάσεις της ελληνικής και της ευρωπαϊκής Αριστεράς». Τη Δευτέρα, στις 11:30 π.μ. ο Αλ. Τσίπρας θα μιλήσει στο “Kosmos venue”, ως προσκεκλημένος της Κ.Ο. της Die Linke στην πολιτική εκδήλωση για το νέο έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.