Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Διακοπή του διαλόγου για τα εργασιακά με «εισβολή» του ΠΑΜΕ

 

Στην διακοπή της σύσκεψης των κοινωνικών εταίρων οδήγησε η κατάληψη των γραφείο της ΓΣΕΒΕΕ από μέλη του ΠΑΜΕ.

Τα γραφεία της Ένωσης στην οδό Αριστοτέλους καταλήφθηκαν από το ΠΑΜΕ, σε μία προσπάθεια να εποδίσουν το διάλογο της ΓΣΕΕ με τον ΣΕΒ και τη ΓΣΒΕΕ. Τα μέλη του ΠΑΜΕ εισέβαλαν στα γραφεία της Συνομοσπονδίας και στην αίθουσα όπου εκείνη την ώρα που πραγματοποιούνταν η σύσκεψη των κοινωνικών εταίρων. Αρχικά επικράτησε ένταση, στη συνέχεια όμως διακόπηκε η σύσκεψη και η κατάσταση εξομαλύνθηκε. Η είσοδος του κτιρίου είναι κλειστεί καθώς μέλη του ΠΑΜΕ έχουν αποκλείσει την πρόσβαση, ενώ διμοιρία των ΜΑΤ βρίσκεται στην περιοχή χωρίς όμως να επέμβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.