Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

Ζήτημα ηθικής και πολιτικής τάξης, η στάση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου να θέσει την υπόθεση των καταγγελιών των οικονομικών εισαγγελέων στο αρχείο και μάλιστα εν αγνοία τους

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης αναφερόμενος σε σημερινές δηλώσεις του οικονομικού εισαγγελέα κ. Μουζακίτη περί της σπουδής της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου να θέσει την υπόθεση των καταγγελιών τους στο αρχείο και μάλιστα εν αγνοία τους δήλωσε:

Οι υπαινιγμοί του κ. Μουζακίτη ότι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Μακρής έσπευσε να βάλει την υπόθεση των γνωστών καταγγελιών των κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη στο αρχείο, εγείρουν μείζον ζήτημα ηθικής και πολιτικής τάξης για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, το οποίο είναι αδύνατο να κουκουλωθεί χωρίς να διευκρινιστεί απολύτως.

Οι πολίτες αυτής της χώρας, που υποβάλλονται σε άγριες περικοπές μισθών, συντάξεων και κοινωνικού κράτους, απαιτούν ονόματα, στοιχεία και κυρίως αποτελέσματα στον αγώνα εναντίον της φοροδιαφυγής και του οικονομικού εγκλήματος.

Κανείς δεν μπορεί να κρύβεται σε αυτήν την υπόθεση πίσω από μισόλογα, γενικότητες και μετάθεση ευθυνών. Ούτε η κυβέρνηση, ούτε η εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ούτε οι δυο οικονομικοί εισαγγελείς. Απαιτούμε η υπόθεση να βγει από το αρχείο, να ολοκληρωθεί η έρευνα και να πληροφορηθεί για τους πάντες και τα πάντα ο ελληνικός λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.