Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Ανεπιθύμητος ο Εχούντ Μπαράκ στην Ελλάδα

 

Την Τρίτη 10 Γενάρη,ο ισραηλινός υπουργός άμυνας Εχούντ Μπάρακ επισκέπτεται την Αθήνα για να συζητήσει με τους έλληνες αξιωματούχους τη διεύρυνση της στρατιωτικής συνεργασίας Ισραήλ-Ελλάδας και τη χάραξη κοινής στρατηγικής στα ζητήματα της Μέσης Ανατολής.

Η πρόσδεση της Ελλάδας στο στρατιωτικό άρμα του Ισραήλ και η στήριξη στο αιματοκύλισμα του παλαιστινιακού λαού,αποτέλεσε και αποτελεί στόχο του δικομματισμού την τελευταία εικοσαετία.

Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ,ψάχνει συμμάχους στο διεθνές πεδίο,συνεχίζοντας την αγαστή συνεργασία των προηγούμενων κυβερνήσεων με τα πλέον αντιδραστικά και φιλοπόλεμα καθεστώτα,σε πλήρη αντίθεση με τα βαθιά αισθήματα αλληλεγγύης της ελληνικής κοινωνίας με τους αγωνιζόμενους λαούς στη Μέση Ανατολή.

Καμία συμμετοχή στους στρατιωτικούς σχεδιασμούς Ισραήλ-ΗΠΑ

Ανεπιθύμητος ο Ε.Μπαράκ στην Ελλάδα

Όλοι και όλες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην επίσκεψη Μπάρακ

Τρίτη 10/1,18.00 στο Σύνταγμα

Το Γραφείο Τύπου της Νεολαίας Συνασπισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.