Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

Π.Καψής: "Και τα τρία κόμματα θα υπερψηφίσουν το νέο Μνημόνιο"

 

Αυτονόητη θεωρεί την υπερψήφιση του νέου Μνημονίου από τα τρία κόμματα, που στηρίζουν την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «RealNews» ο κ. Καψής τονίζει πως «η συμφωνία για τη δανειακή σύμβαση προϋποθέτει το Μνημόνιο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που να έθετε σε αμφισβήτηση αυτή τη συμφωνία, που είναι η τελευταία ευκαιρία για την Ελλάδα».

Σημειώνει ότι αν η χώρα πήγαινε αυτή τη στιγμή σε εκλογές, θα έμπαινε σε δοκιμασία όλη η διαδικασία για τη διαπραγμάτευση της επόμενης δανειακής σύμβασης και του PSI. Σε ό,τι αφορά, πάντως, για το πότε θα «στηθούν» οι κάλπες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισημαίνει πως «υπάρχει μια γενική συμφωνία πως μόλις ολοκληρωθεί το έργο, θα πάμε σε εκλογές. Όσο πιο σύντομα ολοκληρωθεί, τόσο πιο σύτομα θα πάμε σε εκλογές».

Σαφές είναι το μήνυμα του κ. Καψή και προς τους υπουργούς της κυβέρνησης, καθώς όπως λέει «ο πρωθυπουργός δεν είναι όμηρος κανενός και σε όλες τις κυβερνήσεις οι υπουργοί αξιολογούνται και κρίνονται ανά πάσα στιγμή», ενώ ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο ενός ανασχηματισμού, τονίζοντας πως «όπως δεν υπάρχουν υπουργοί μερικής απασχόλησης, έτσι δεν υπάρχουν και πρωθυπουργοί περιορισμένης ευθύνης».

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.