Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

Οι «αγανακτισμένοι» όλης της χώρας σβήνουν τα φώτα!

 

 Οι «αγανακτισμένοι» όλης της χώρας σβήνουν τα φώτα! Την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου

Να πατήσουμε τον διακόπτη και να κλείσουμε όλα τα φώτα την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012, από τις 8:00 μ.μ. μέχρι τις 8:30 μ.μ, σε όλη την Ελλάδα, μας καλεί η κίνηση «ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙ-ΔΡΑΣΗ». Με το μήνυμα που κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα μέσω του Ίντερνετ και των γνωστών social media, καλούνται οι πολίτες να εκφράσουν με αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή τους στις αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ:

«Αντιδρούμε στον τρόπο που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση ένα δημόσιο αγαθό, όπως είναι αυτό του δικαιώματός μας να έχουμε ρεύμα στα σπίτια μας».

Οι εμπνευστές μάλιστα της διαμαρτυρίας επέλεξαν ως ώρα για το κατέβασμα του διακόπτη τις 8, μιας και είναι η ώρα των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων.

Στο κάλεσμα σημειώνεται ότι το σβήσιμο είναι άλλη μία μορφή διαμαρτυρίας, που χρησιμοποίησαν τον Σεπτέμβριο του 2002 οι Αργεντινοί καταναλωτές, για να ακυρώσουν τις αυξήσεις στο ρεύμα και σε άλλα κοινωνικά αγαθά κοινής ωφέλειας.

Έσβησαν ταυτοχρόνως όλα τους τα φώτα, για ένα τέταρτο της ώρας, σε όλη τη χώρα! Τη βύθισαν στο σκοτάδι και έτσι ανάγκασαν την τότε κυβέρνησή τους και τις εταιρείες σε άτακτη υποχώρηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.