Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Αλληλεγγύη Μίκη στους χαλυβουργούς

Ο Μίκης Θεοδωράκης συναντήθηκε χθες με την αντιπροσωπεία του Σωματείου «ΕΝΟΤΗΤΑ» των εργαζομένων στην «Ελληνική Χαλυβουργία».
Ως γνωστόν οι εργαζόμενοι στην «Ελληνική Χαλυβουργία» βρίσκονται σε απεργιακή κινητοποίηση πάνω από 3 μήνες αντιδρώντας στις απολύσεις συναδέλφων τους και περικοπή μισθών μέσω πεντάωρου και πενθήμερου.
Ο ιδρυτής του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών, εξέφρασε την αμέριστη αλληλεγγύη του στον αγώνα τους και τους κάλεσε να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί με όλους τους Έλληνες που αντιστέκονται στην τροϊκανή διακυβέρνηση, για ένα λαϊκό κίνημα αλληλεγγύης και αντίστασης.
Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.