Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Τραυματίας κουκουλοφόρος από την επίθεση στη Ντόρα!

 

Την ώρα που προσπαθούσε να πετάξει την πέτρα στην πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, αστόχησε και χτύπησε κατά λάθος το άλλο του χέρι στο οποίο κρατούσε το κινητό για να καταγράψει την επίθεση!

Ο πολίτης που αυτοτραυματίστηκε εξαιτίας της σκληρότητας της εξουσίας, στο νοσοκομείο, δέχεται τις πρώτες βοήθειες από αντιστασιακούς γιατρούς!Ο πολίτης που αυτοτραυματίστηκε εξαιτίας της σκληρότητας της εξουσίας, στο νοσοκομείο, δέχεται τις πρώτες βοήθειες από αντιστασιακούς γιατρούς!

Η εχθρότητα με την οποία αντιμετώπισαν οι άνθρωποι της κυρίας Μπακογιάννη τις διαμαρτυρίες εναντίον της το Σαββατο το βράδυ, αλλά και η χρήση από την ίδια του περίφημου «γιαουρτοόπλου αντιποίνων» στάθηκαν η αιτία να καταλήξει ένας πολίτης στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, αλλά και με όσα λίγα διακρίνονται στο video (γιατί για ευνόητους λόγους «φρόντισαν» οι άνθρωποι του εστιατορίου να μην υπάρχει επαρκής φωτισμός) όσοι επιτέθηκαν στην κυρία Μπακογιάννη, όχι μόνο εμποδίστηκαν να πραγματοποιήσουν ελεύθερα την διαμαρτυρία τους αλλά δέχθηκαν και ριπές γαιουρτιού υψηλών λιπαρών, που έχει απαγορευτεί εδώ και μια δεκαετία!

Το εχθρικό κλίμα, δημιούργησε όπως ήταν αναμενόμενο στους επιτιθέμενους έντονο στρες, που σε συνδιασμό με την ασφυκτική αίσθηση που προκαλεί η κουκούλα, είχε σαν αποτέλεσμα τον αυτοτραυματισμό κάποιου από την ομάδα των τιμωρών, που κλήθηκε να επιβάλλει στην πολιτικό την ποινή του.

Αργά το απόγευμα σε ανακοίνωσή τους οι κουκουλοφόροι τονίζουν ότι ο σύντροφος τους είναι καλά και ότι μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρείχαν οι αγωνιστές γιατροί στο νοσοκομείο, θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μέσα σε λίγες μέρες.

Τέλος, κατηγορούν την βουλευτή Χανίων ότι με τη στάση της να μην κάτσει να δεχθεί το γιαούρτι ακίνητη, όχι μόνο προκαλεί, αλλά δείχνει πόσο λίγο σέβεται τα δικαιώματα του αγανακτισμένου πολίτη και πόσο υπολογίζει πραγματικά η εξουσία και οι άνθρωποί της, τον λαό που υποτίθεται ότι υπηρετεί.

Επίσης δόθηκε στη δημοσιότητα εικόνα – ντοκουμέντο όπου φαίνεται καθαρά η κα Μπακογιάννη να χρησιμοποιεί το αμφιλεγόμενο γιαουρτοόπλο.΄

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.