Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

ΘΛΙΒΕΡΟ ΘΕΑΜΑ...

 

Γράφει ο Πάνος Μπόζος
(Μαθηματικός)
Έξι βουλευτές, εκ των οποίων 5 υπουργοί νυν και τέως και 3 δημοσιογράφοι πρώτης γραμμής , παρουσίασαν ότι χειρότερο έχει παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια στην Ελληνική τηλεόραση (εκπομπή «ανατροπή» 16/1/2012). Οι Δημοσιογράφοι (προφανώς εκτελώντας...
διατεταγμένη υπηρεσία…) εξευτέλισαν κυριολεκτικά τους βουλευτές που «δειλοί, μοιραίοι, και άβουλοι» ψέλλιζαν δικαιολογίες με προφανή σκοπό να αποσείσουν οποιαδήποτε ευθύνη τους ανήκε.
Οι χαρακτηρισμοί «αποτυχημένοι», «κηπουροί» έπεφταν σαν το χαλάζι , και αυτοί;
Με σκυμμένο το κεφάλι ανέχτηκαν τα πάντα εκλιπαρώντας την εύνοια των «ντόμπερμαν της ενημέρωσης».
Είναι φανερό πλέον ότι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη του Α. Παπανδρέου, του Χαραλαμπόπουλου, του Πεπονή , του Μαγκάκη και τόσων άλλων έχει πέσει στα χέρια ανθρώπων μικρών και φοβισμένων, ανθρώπων που δεν έχουν αναληφθεί τι εκπροσωπούν. Για φανταστείτε τη σκηνή : Ο κ. Πρετεντέρης να ειρωνεύεται τον Πεπονή. Τι θα εισέπραττε; Όταν εν ενεργεία Υπουργοί δεν τολμούν να υπερασπιστούν τον πρωθυπουργό που τους εμπιστεύτηκε, το έργο της κυβέρνησης που ανήκουν , το κόμμα που μόλις την προηγούμενη μέρα αποφάσισε, ότι αποφάσισε, σε ανοιχτή και δημοκρατική διαδικασία, όταν απαρνούνται τους ίδιους τους εαυτούς τους , τότε πως θα εμπνεύσουν τον απλό ψηφοφόρο που περιμένει απ’ αυτούς ένα φως;
Η ώρα της μάχης θέλει ηγέτες. Τα φοβισμένα ανθρωπάκια της χθεσινής «Ανατροπής» καλά θα κάνουν να αποσυρθούν στις επαρχίες τους, να κλειστούν στο καβούκι τους και γρήγορα θα ξεχαστούν. Έτσι κι αλλιώς αποδείχθηκαν πολύ μικροί να σηκώσουν στις πλάτες τους τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.