Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Συγκέντρωση εργαζομένων έξω από το δημαρχείο Λαγκαδά

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Λαγκαδά πραγματοποίησαν από νωρίς το πρωί εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νομού Θεσσαλονίκης, αντιδρώντας στην εκχώρηση της καθαριότητας σε ιδιώτες.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους δημιουργήθηκε ένταση κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης. «Ο δήμαρχος είχε περιφρουρήσει το δημαρχείο με μία ομάδα 60 ατόμων. Κατέφτασε μία διμοιρία των ΜΑΤ, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά ο πρόεδρος της ΠΟΕ -ΟΤΑ κ.Μπαλασόπουλος», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ, Δημοτικών Επιχειρήσεων νομού Θεσσαλονίκης, Σωτήρης Παπανικολάου.

Ακολούθησε συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠΟΕ - ΟΤΑ, παρουσία των βουλευτών του ΚΚΕ Θεόδωρου Ιγνατιάδη, και του ΣΥΡΙΖΑ, Λίτσας Αμανατίδου, με τον δήμαρχο Λαγκαδά, Ιωάννη Αναστασιάδη, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.

«Ως νέος δήμαρχος του διευρυμένου δήμου Λαγκαδά, με 47 χωριά και μόλις 15 άτομα στην καθαριότητα, πρέπει να βρω λύση. Θα πρέπει να είμαι χρήσιμος στους δημότες. Νομίζω ότι η παραχώρηση της καθαριότητας σε ιδιώτες είναι μονόδρομος. Παρ΄ όλα αυτά θα συναντηθώ στην Αθήνα με τον υπουργό Εσωτερικών και θα ζητήσω μόνιμο προσωπικό», δήλωσε από την πλευρά του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δήμαρχος Λαγκαδά κ. Αναστασιάδης.

Η κινητοποίηση των εργαζομένων έγινε στο πλαίσιο της τετράωρης στάσης εργασίας που εξήγγειλαν για σήμερα, από τις 7 έως τις 11 το πρωί.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.