Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

Κοίτα μακάκα Έλληνα, σε ποιον ανέθεσες να διαπραγματευθεί με τη Τρόικα!

Σε ποιον ανέθεσες να υπερασπισθεί το μισθό και τη σύνταξή σου.
Σε ποιον ανέθεσες να αποφασίσει για το αν αύριο θα βρεθείς άστεγο σκουπίδι στους δρόμους παρέα με Πακιστανούς, Αφγανούς, Γεωργιανούς και πάσης φύσεως μετανάστες που... προσγειώνονται σαν ακρίδες στη χώρα σου.
Με ποιο κριτήριο μακάκα Έλληνα εξέλεξες βουλευτή τον Κουτρουμάνη, η επιτροπή του οποίου επιχείρησε να βολέψει τους παιδεραστές;
Θα σου πω εγώ μακάκα. Τον έκανες βουλευτή επειδή κελαηδούσε σαν κανάρα στα παράθυρα του Αυτιά. Τον εξέλεξες βουλευτή επειδή τον έβλεπες στα παράθυρα του Κουρή.
Ότι ακριβώς έκανες και με τον, κάτοικο των βορείων προαστίων πλέον, Χρήστο Πρωτόππαπα.

Ότι ακριβώς έκανες και με τον Πολυζωγόπουλο, τον Σπυρόπουλο και πάει λέγοντας.
Τους παραθυράτους του Αυτιά και του Παπαδάκη, τους εξέλεξες βουλευτές με την ίδια ευκολία που στέλνεις το αγόρι σου να το «εκπαιδεύσει» ο Ψινάκης και τη κόρη σου να βγει στο πάνελ της Βάσιας Λόη, για να λάβει κι εκείνη με τη σειρά της την αντίστοιχη «εκπαίδευση».
Κάτσε λοιπόν μακάκα Έλληνα στον καναπέ του σπιτιού απέναντι από τη τηλεόραση. Κάθησε βουβός και άπραγος.
Ως τη στιγμή που θα διαπιστώσεις ότι εξακολουθείς να κάθεσαι στον καναπέ μόνο που ο καναπές σου θα είναι στην ύπαιθρο, κάπου στο Σχιστό και διαμέρισμά σου θα είναι ο ουρανός.
Μόνος, εσύ και ο καναπές σου, δίπλα στο τούνελ που σκοτώθηκε ο Αγγελόπουλος να μετράς τα άστρα και τα τσακάλια.
Κοίτα μακάκα Έλληνα κατάματα τις συνέπειες των προσωπικών σου επιλογών…
(kourdistoportocali.com - Παύλος Τομσίδης-αναγνώστης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.