Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Φ. Κουβέλης: Ναι σε υπουργό δημοσιονομικών

 

  Σύμφωνος σε έναν υπουργό επί των δημοσιονομικών που θα είναι της “επιλογής” του ελληνικού λαού δήλωσε χθες στον “Σκάι” ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, ενώ για την επιτροπεία διαπίστωσε πως είναι εκτός των όρων της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου. Επανέλαβε την ανάγκη να πετύχει το PSI, εξέφρασε τη διαφωνία του με την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού και για μια ακόμη φορά απέρριψε την ενωτική πρόταση του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα. Την ίδια στιγμή ωστόσο δήλωσε “παρών” σε μια μετεκλογική κυβερνητική συνεργασία.

  Εξάλλου χθες το πρωί επισημοποιήθηκε η πολιτική και εκλογική συνεργασία της ΔΗΜ.ΑΡ. με τους Ελεύθερους Πολίτες του βουλευτή Βασ. Οικονόμου: Στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν οι Φ. Κουβέλης και ο ανεξάρτητος βουλευτής, συμμετείχαν επίσης τα μέλη της Ε.Ε. της ΔΗΜ.ΑΡ. Στ. Μπαγεώργος και Γ. Πανούσης και τα μέλη της Γραμματείας των Ελεύθερων Πολιτών Ν. Γαλανός και Μ. Γιομπαζολιάς, ενώ στο κοινό κείμενο που εξέδωσαν καλούν κάθε πολίτη να στηρίξει στις επικείμενες εκλογές τη Δημοκρατική Αριστερά. Η σύμπνοια των δύο χώρων είχε διαφανεί από καιρό ενώ είχε παίξει καθοριστικό ρόλο στην αποχώρηση, πριν από λίγους μήνες, του Βασ. Οικονόμου από το Άρμα Πολιτών του Γ. Δημαρά. Υπενθυμίζουμε δε ότι οι δύο κινήσεις είχαν κρατήσει κοινή στάση στη συνάντηση που οργάνωσε η Ενωτική Κίνηση (Παν. Κουρουμπλής, Ν. Κοτζιάς, Αλ. Μητρόπουλος κ.λπ.) πριν από λίγες μέρες, δηλώνοντας αμφότερες ότι δεν θα συμμετέχουν ξανά σε ανάλογη συζήτηση. Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε ότι σε ανακοίνωσή της για τη Σύνοδο Κορυφής, η Δημοκρατική Αριστερά είπε πως “είναι αναγκαίο να καταλήξει σε συγκεκριμένα μέτρα για την ανάπτυξη και την καταπολέμηση της ανεργίας”.

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
  Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
  Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.