Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ "ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ"

Η κατάργηση της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας σε συνδυασμό με τη δραματική μείωση των μισθών και την κατάργηση του 13Ου και 14ου μισθού θα επιταχύνουν την κινεζοποίηση των συνθηκών εργασίας στη χώρα μας .
Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά πως... το μνημόνιο, με αφορμή το χρέος, αποτελεί το όχημα υλοποίησης της πιο ακραίας ταξικής πολιτικής των τελευταίων δεκαετιών .
Το τελεσίγραφο της κυβέρνησης Παπαδήμου με τη μορφή πρόσκλησης διαλόγου και την παράλληλη υπενθύμιση πως θα νομοθετήσει μονομερώς αν δεν υπάρξει συμφωνία μεταξύ των κοινωνικών εταίρων, αποκαλύπτει, για άλλη μια φορά, πέραν των άλλων, τον αυταρχικό χαρακτήρα της. Άλλωστε, όπως ο ίδιος ο πρωθυπουργός ομολόγησε κυνικά, δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές απέναντι στη Τρόικα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.