Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Π. Λαφαζάνης: Τσίρκο υπό δοτό πρωθυπουργό η κυβέρνηση

 

  Υποβαθμίζουν στο ΠΑΣΟΚ την πρωτοφανή απόρριψη υπουργικής τροπολογίας από τους βουλευτές, και δη με ονομαστική ψηφοφορία, για το ωράριο των φαρμακείων. "Η κυβέρνηση έχει καταρρεύσει. Στην ουσία, δεν υπάρχει συγκυβέρνηση αυτή την ώρα. Υπάρχει ένα τσίρκο τριών κομμάτων, τα οποία εμφανίζονται υπό έναν δοτό πρωθυπουργό, τον Λουκά Παπαδήμο, και παριστάνουν ότι είναι κυβέρνηση σε αυτή τη χώρα", τόνισε στη Βουλή ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, υπογραμμίζοντας ότι "η κυβέρνηση αυτή πλέον δεν εκφράζει ούτε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, την οποία υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύει". Είναι "πολιτικό μήνυμα συντριβής και καταδίκης της συγκυβέρνησης του δοτού πρωθυπουργού", επεσήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

  "Ούτε τσίρκο είναι η κυβέρνηση, όπως την αποκαλέσατε, ούτε δοτός είναι ο πρωθυπουργός με 256 ψήφους", υποστήριξε ο προεδρεύων Βαγγέλης Αργύρης. Ο Απόστολος Κακλαμάνης είπε ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ "δεν καταψήφισαν τη συγκεκριμένη πολιτική της κυβέρνησης, αλλά την επιμονή του υπουργού να επιβάλει, παρά τον κανονισμό, αυτό το οποίο νόμιζε". Σε χαρακτηρισμούς εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, "που είναι στυλοβάτης του συστήματος", προχώρησε ο Βασίλης Κεγκέρογλου. "Με την αρνητική τους ψήφο συμμετέχουν, απολαμβάνουν τα προνόμια, τα οποία 'καταγγέλλουν' οι ίδιοι, και στηρίζουν το σύστημα. Εμπαίζουν αυτούς που απʼ έξω προσβλέπουν σε αυτούς", είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ "να αφήσει τις κορώνες, τους παλικαρισμούς και τις αυτογελοιοποιήσεις".

  Ενδεικτικό όμως της κατάστασης στο ΠΑΣΟΚ είναι ότι, χθες, 15 βουλευτές με επιστολή τους στον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη ζητούν να έχουν δικαίωμα ιατροφαρμακευτικής κάλυψης όσοι βγήκαν στην ανεργία την περίοδο 2009 - 2010. Την επιστολή υπογράφουν οι Γιάννης Αμοιρίδης, Νίκος Ζωίδης, Γιάννης Βλατής, Θανάσης Χαντάβας, Ηλίας Θεοδωρίδης, Τάσος Σιδηρόπουλος, Βασίλης Κεγκέρογλου, Παναγιώτης Δημητρουλόπουλος, Γιώργος Παπαμανώλης, Παύλος Στασινός, Σάββας Εμινίδης, Αφροδίτη Παπαθανάση, Νίκος Τσώνης, Βασίλης Τόγιας και Δημήτρης Βαρβαρίγος

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
  Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
  Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.