Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ;

Βλέποντας την επίσκεψη Παπαδήμου στα συσσίτια των απόρων τις μέρες των Χριστουγέννων, μία αναλαμπή ήρθε στο μυαλό μου. Ήμουν σίγουρος ότι κάπου το είχα ξαναδεί το έργο. Ανέτρεξα στο αρχείο των φωτογραφιών μου και ιδού!!

Στο Σικάγο τη δεκαετία του 1930,ο Αλ Καπόνε (!!!) είχε ανοίξει ένα (παρακμιακό) εστιατόριο, όπου πρόσφερε μία κούπα καφέ, ένα ντόνατ και σούπα σε όλους τους άνεργους!!! Όπως βλέπετε στη φωτογραφία πιο πάνω, ουρές σχηματίζονταν έξω από το κατάστημα.

Σήμερα στην Ελλάδα,ο τρόπος διακυβέρνησης που επέβαλε...

η Μαφία επαναλαμβάνεται!! Σε άλλη εποχή, σε άλλη χώρα, αλλά με την ίδια κεντρική ιδέα. Μπορεί να στα παίρνω (μαφιόζικα) τα λεφτά σου, αλλά σε τα'ί'ζω όταν δεν έχεις να φας!!

Απίστευτο!!!

Lucky Luciano.

kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.