Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Κύπρος: Ανεργία καλπάζουσας μορφής

 

Η Κύπρος κατέγραψε μια από τις μεγαλύτερες αυξήσεις στην ανεργία στην ΕΕ, σύμφωνα με τα στοιχειά της Eurostat.

Το ποσοστό άνελθε σε 9,1% το Νοέμβριο του 2011, από 6% το Νοέμβριο του 2010.

Ωστόσο, το ποσοστό ανεργίας που καταγράφεται στην Κύπρο για το μήνα Νοέμβριο βρίσκεται ακόμη κάτω από το μέσο όρο ανεργίας στην ΕΕ που είναι 9,8%.

Σύμφωνα πάντοτε με τα στοιχεία της Eurostat, η ανεργία στους νέους κάτω των 25 ετών, έχει σημειώσει επίσης σημαντική άνοδο στην Κύπρο, από 15,3% το Σεπτέμβριο του 2010 σε 23,1% το Σεπτέμβριο του 2011.

Ο αντίστοιχος μέσος όρος της ΕΕ για την ανεργία στους νέους κάτω των 25 ετών ήταν το Νοέμβριο του 2011 22,3%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.