Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

Για "στημένο παιχνίδι" κυβέρνησης-τρόικας κάνει λόγο το ΚΚΕ

«Το παιχνίδι τους είναι στημένο. Ο ΣΕΒ και τα κόμματα της κυβέρνησης, καλυπτόμενοι πίσω από την τρόικα μεθοδεύουν το νέο άγριο έγκλημα σε βάρος των εργαζομένων και η ΓΣΕΕ τους καλύπτει», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ και καλεί τους εργαζόμενους να μην δεχθούν να καταδικαστούν «σε μισθούς 400- 500 ευρώ, στην ανεργία, χωρίς ασφάλιση, χωρίς Υγεία».
Το ΚΚΕ αναφέρει επίσης, ότι είναι στο χέρι των εργαζόμενων «να τους χαλάσουν τα σχέδια και να τιμωρήσουν σκληρά τους συνεργούς. Ταξική οργάνωση, λαϊκή συμμαχία. Αντεπίθεση παντού. Κάτω τα κόμματα της πλουτοκρατίας. Έξω οι τροϊκανοί συνεργάτες τους, αποδέσμευση από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία που θα διαγράψει το χρέος», καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.