Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

ΚΚΕ: Όχι στα νέα σχεδιαζόμενα μέτρα

«Είναι ώρα η εργατική τάξη να εμπιστευτεί τη δύναμή της. Πρέπει τώρα να σπάσει το φόβο και την τρομοκρατία σε κάθε τόπο δουλειάς σε κάθε κλάδο και να απαντήσει: Τέρμα οι θυσίες για την κρίση, την κερδοφορία, την ΕΕ της πλουτοκρατίας, τα αδιέξοδα του καπιταλισμού», σημειώνει το ΚΚΕ, σε ανακοίνωσή του.

«Παντού οργάνωση, συσπείρωση με το ΠΑΜΕ, συστράτευση με το ΚΚΕ για τη μεγάλη λαϊκή αντεπίθεση της απόκρουσης και της ανατροπής», αναφέρει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, με αφορμή την επίσκεψη του κλιμακίου της τρόικας στη χώρα μας.

1 σχόλιο:

 1. Ανώνυμος8/1/12, 5:39 μ.μ.

  Αποκαρδιωτική η εικόνα για το μέλλον μας.
  Τα τρία κόμματα συγκυβέρνησης έχουν πάρει αποφάσεις διάσωσης .... του διεθνούς και εγχώριου μεγάλου κεφαλαίου, παραχωρώντας χωρίς δεύτερη σκέψη κυριολεκτικά το λαό και τη χώρα ως "κεφαλή επί πινάκι" στις εντολές μιας ευρωπαίας Σαλώμης, ο δε λαός παρατηρεί μουδιασμένος να αντιδράσει!
  Από την άλλη η αριστερά αποδεικνύεται "μη χρήσιμη" - δηλ. ολότελα άχρηστη - τούτη τη σημαντική για το λαό περίοδο, που αντί να δράσει συντονισμένα υπέρ των πολιτών προτείνοντας λύσεις, βρίσκεται σε διαρκή αντιπαράθεση μεταξύ της (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ) λες και βρίσκονται σε άλλη χώρα, λες και είναι μόνο οι τρεις τους στη Βουλή με έναν λαό που έχει την πολυτέλεια να ακούσει, να μελετήσει και να επιλέξει προγράμματα διακυβέρνησης με μικρές παραλλαγές! Η αριστερά δυστυχώς αποδεικνύει περίτρανα την ασημαντότητά της και την καταχρηστική κατάληψη θέσεων στο ελληνικό κοινοβούλιο!
  Πνιγόμαστε κύριοι, δεν έχουμε το νου να δούμε τις διαφορές σας, μπορείτε να προσφέρετε με πράξεις κάτι χρήσιμο για τη σωτηρία μας? μπορείτε να βρεθείτε προ των ευθυνών σας?
  Μπορεί το ΚΚΕ να σταματήσει να παίζει αυτό το άσχημο παιχνίδι εις βάρος του λαού? Αυτοχρήστηκε ως ο μοναδικός υπερασπιστής των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών, και μάλιστα υπερασπιστής από μακριά, αφού δε θέλει να κυβερνήσει. Δημιουργεί αποσχιστικές τάσεις και αποπροσανατολίζει από την πραγματική σωτηρία. Το μόνο που μοιάζει να ενδιαφέρει είναι να ανεβούν λίγο τα ποσοστά τους και όχι να σώσουν τους Έλληνες πολίτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.